Het menuconcept van Restaurant Jan Steen

Vlees- en visliefhebbers kunnen een hele avond lang grillen, eten en drinken en genieten van de rijkelijk gevulde buffetten met meer dan 100 verschillende gerechten. Ook voor de vegetariër zijn er grillgerechten. Bedien u zelf aan de goed gevulde bar en tap uw eigen bier, schenk uw eigen wijn, vul uw eigen glas, zo vaak u wilt. Voor wie een kijkje in de keuken wil nemen hebben we Live-Cooking, waarbij onze koks in een open keuken voor u wisselende gerechten bereiden waaronder verse seizoen gerechten en heerlijke specialiteiten van de chef.

 

  • U kunt zelf uw gerechten uitkiezen en bereiden aan de grill.
  • U kunt zelf uw wijn en bier tappen of frisdrank inschenken.
  • U kunt ook genieten van wisselende specialiteiten en seizoensgerechten uit onze Live Cooking!
  • Kinderen worden verwelkomd met een leuke attentie.

 

Wat staat er op het menu?

  • Ambachtelijk gebakken Jan Steen brood met kruidenboter
  • Twee soorten huisgemaakte soep
  • Ruime sortering koude voorgerechten en salades
  • Grote verscheidenheid vlees, vis en gevogelte (al dan niet gemarineerd)
  • Door de kok bereide wisselende gerechten uit onze open keuken - Live Cooking!
  • Vegetarische producten
  • Diverse soorten aardappel- en groentegarnituren
  • Warme en koude sauzen
  • Rijkelijk gevuld ijs- en dessertbuffet
  • Sauzen, garnituren en toppings

 

Wat vindt u bij de bar?

  • Heerlijk bier van de tap
  • Frans en Zuid Afrikaanse wijnen uit een vat
  • meer dan 15 soorten frisdrank(en) en vruchtensappen
  • Mocca Do'r koffie, espresso, cappuccino, Chocolademelk en Lipton thee

 

Live Cooking!

Wisselende specialiteiten en seizoensgerechten worden live voor u bereid door onze keukenmeester.