Activiteiten

Restaurant Jan Steen | De ideale locatie voor uw bruiloften, partijen, borrels en lunches. En verschillende leuke ACTIVITEITEN!

 

 

DE ACTIVITEITEN! 

 

De onderstaande activiteiten zijn vanaf de Restaurant Jan Steen en ook een drankje vooraf, lunch, van alles is mogelijk. Aansluitend kan er genoten worden van het diner bij Jan Steen.

 

Bowlkloot

Een leuk middagje "Bowlkloten"? "Bowlkloten" is de ludieke combinatie van bowlen en het oeroude Twentse spel, klootschieten. U speelt hier met teams tegen elkaar en voert met een groep de meest bizarre activiteiten uit! Zo laten wij u als groep onder meer boomstammen zagen, spijkers wegslaan, een bal onder een koe door slaan en schieten met een handboog. Om de hele route te lopen, bent u ongeveer 1 uur onderweg. In dit uur zult u vele leuke activiteiten meemaken en is plezier altijd een vaste garantie!

€ 9,00pp (minimaal 20 personen ofwel starttarief € 180,-)*

  

Boogschieten

Op onze locatie  kunt u er ook voor kiezen om als een echte Willem Tell met onze pijl-en-boog activiteiten mee te doen! Wie van jullie groep heeft de meeste concentratie en wordt de nieuwe wereldschutter? Tijdsduur ongeveer 1,5 uur.

€ 9,00pp (minimaal 20 personen ofwel starttarief € 180,-)*

  

Huifkartocht

Wij kunnen u vele verschillende huifkar-tochtten aanbieden, die uiteraard allemaal op uw wensen zijn afgestemd! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het cowboy arrangement, met een werkelijke overval onderweg waarbij u als groep allerlei spellen moet gaan doen. Of is middeleeuws misschien meer uw stijl? Kies dan voor ons middeleeuws arrangement en geniet van heerlijke heksensoep onderweg! Uiteraard doen wij ook aan losse huifkar verhuur van 2 uur of meer. Zo kunt u genieten van een gezellige rondrit met gezelschap, door de prachtige natuurgetrouwe omgeving. U kunt er voor kiezen om de verwarming aan te zetten in de huifkarren en ook is er een standaard muziekinstallatie aan boord. Tijdsduur ongeveer 1,5 uur standaard.

€ 195,- standaard huifkartocht tot 20 personen, voor elke persoon erbij € 9,- extra. *

 

Klootschieten

Nergens kunt u beter de oer-Hollandse sport van klootschieten beoefenen dan bij ons. Dit spel wordt gespeeld in 2 groepen, waarbij er een parcours moet worden afgelegd met een houten bal die met lood is gevuld (de kloten). De groep die het parcours aflegt met de minste worpen, kan zichzelf de winnaar noemen! Deze gezellige groepsactiviteit heeft plezier gegarandeerd! Tijdsduur ongeveer 1,5 uur.

€ 6,00pp *

 

Steppen met grote wielen

Wilt u ook die goede oude tijd weer gaan herbeleven door net als vroeger weer te gaan steppen? Die mogelijkheid is aanwezig bij ons! U kunt namelijk verschillende steps huren die bij rustig steppen al 10km per uur gaan! Ook zijn er voor mensen slecht te been, verschillende mogelijkheden beschikbaar. Zo kunnen opa en oma ook gezellig mee doen met de groep! Wij verhuren namelijk ook E-Bikes en tandems. Met een arrangement kunt u er gemakkelijk een heel leuk dagje van maken!

€ 11,00pp *

 

Wild West Spellen circuit

Met dit spellencircuit zal je een echte wilde westen ervaring beleven! Ga in groepjes aan de slag om de leukste cowboy activiteiten te uit te voeren! Tijdens dit circuit, krijgt u bijvoorbeeld te maken met verschillende activiteiten als boogschieten, spijker slaan, hoefijzers werpen, tomahawk gooien, noem maar op! Alle verschillende activiteiten staan garant voor een leuke middag vol gezelligheid! Tijdsduur ongeveer 1,5 uur

€ 9,00pp (minimaal 20 personen ofwel starttarief € 180,-) *

  

Smokkeltochten

Tony Trapetoni woont nu al meer dan 15 jaar in Nederland. Inmiddels staat hij bekend als maffiabaas en misdadiger. Helaas voor Tony is het volgens de wet verboden drugs te verhandelen en sterke drank te vervoeren. Toch zullen deze artikelen voor de maffia vervoert moeten worden! Dit is waar Tony uw hulp inschakelt. Hij deelt de aanwezige personen op in groepjes. Ieder groepje moet afzonderlijk van elkaar zo veel mogelijk van het witte poeder en de drank het land door smokkelen. Naast de opdrachten, moeten de smokkelaars ook proberen de douane en de politie te slim af te zijn. Wanneer ze worden aangehouden, moeten ze goed luisteren naar de douane en desnoods de smokkelwaren afgeven of een boete betalen. Nu is Tony gelukkig zo aardig geweest om het groepje geld mee te geven om een eventuele boete te betalen. Geef het echter niet allemaal uit, want misschien heeft u het later nog nodig! Naast de douane, kunt u nog vele andere vreemde figuren tegemoet komen. Deze figuren zullen u af en toe aanboden doen om te onderhandelen of misschien wel om te kopen. Alles heeft tenslotte een waarde! De groep die het meest poeder en drank voor Tony door het land weet te smokkelen, mag zichzelf een ware winnaar noemen en de beloning van Tony in ontvangst nemen. Bij terugkomst kunt u onder het genot van een drankje gezellig napraten en vertellen op welke manier u van de douane wist te ontsnappen. Wie weet valt u zo in de smaak bij Tony, dat u wordt uitgeroepen tot de toekomstige hulp van Mister Tony Trapetoni! Tijdsduur ongeveer 1,75 uur

€ 11,00pp (minimaal 25 personen)*

 

Kraak de Code (Big Escape)

De leukste groepsspellen kunt u ook bij ons organiseren! Door het combineren van verschillende spellen zoals Master Mind, puzzelspellen, vraagspellen en goed-kijken spellen komt u als groepje tot een code. De groep die als eerste de code goed doorgeeft en dus alle spellen heeft gespeeld is de winnaar!

€ 9,00pp (minimaal 25 personen)*

 

Uw wensen en voorkeuren spreken wij graag met u door in een persoonlijk gesprek.

* prijzen kunnen afwijken.