Activiteiten

Restaurant Jan Steen | De ideale locatie voor uw bruiloften, partijen, borrels en lunches. En verschillende leuke ACTIVITEITEN!

 

DE ACTIVITEITEN!

 

Jan Steen Heino:

 

Lelijke Eenden tour

Op zoek naar iets ludieks? Dan is deze Eenden tour iets voor u!

Een verrassende toertocht met 2CV’s, oftewel Lelijke Eenden.

Na de ontvangst en uitleg gaat u met z’n vieren op stap in uw eigen Lelijke Eend.

Met het roadbook op schoot rijdt u van checkpoint naar checkpoint. De verschillende navigatietechnieken zorgen voor de nodige hilariteit onderweg.

Een mooie route over kronkelende landweggetjes door de bossen en het rivierenlandschap van het Overijsselse Vechtdal. En bij mooi weer gaat het dak er af! Na iedere etappe verzamelen de eenden zich voor ludieke opdrachten met de auto’s (o.a. blind fileparkeren) en uiteraard een hapje en een drankje.

Joie de Vivre! Geniet van het leven!

Tour 2,5 uur (tijden in overleg aan te passen)

€ 52,50pp

Inclusief beker voor de winnaar

 

Solex tocht

Voor vertrek geven de instructeurs de benodigde uitleg zodat jullie op pad kunnen. Het verdere programma en de route is aan jullie zelf te bepalen. Maar je kunt ook gebruik maken van een van onze routes die we door de jaren heen met veel zorg hebben uitgezet en die je op de mooiste plekken brengen. De tocht is incl. WA-verzekering, pech-onderweg-service, brandstof en solexoutfit (leren jas + helm)

€ 35,00pp

 

Go Challenge

Er zal een huifkar klaar staan om u naar het Outdoor park Heino te brengen. Activiteiten al VANAF €6,- PP

 

Challenge Run 

Ontvangst op het Go Challenge terrein.
U wordt ontvangen door de hoofdinstructeur die uitleg zal geven over de invulling van het programma en de activiteiten.
U heeft de mogelijkheid om uw kostbaarheden in bewaring te geven. 
Iedereen ontvangt een flesje water ter verfrissing gedurende de activiteiten.

De Challenge Run bestaat uit diverse actieve en sportieve outdoor activiteiten. Er wordt een roulatieprogramma opgesteld waarbij diverse activiteiten in tijdsblokken achter elkaar gedaan worden.
Zo komen o.a. het spectaculaire Hoogteparcours, Trapezesprong, Klimtoren, krat stapelen, Kanovaren, Bungee Run, Boogschieten, Bikesteppers en vlotvaren aan bod.
In teams van 6 personen dienen stempels te worden behaald. De deelnemers binnen de teams maken elkaar sterk, omdat bij de diverse onderdelen steeds andere vaardigheden worden gevraagd. Daardoor kan iedereen een bijdrage leveren. Aan het einde van de dag wordt het winnende team met een prijs beloond.

€ 30,00pp

 

Geocaching

Gewapend met GPS en een pukkel vol attributen gaat u in teams van ca. 5 personen op jacht naar de schat. Het coördinaat waar de schat verborgen ligt verkrijgt u door met de GPS en de attributen uitdagende opdrachten te doen.

Wat zou er in de cache (schatkistje) zitten?

€ 13,50pp

 

Kickbike tocht

Ontdek de omgeving van Jan Steen per step! Een Kickbike is dé step voor recreatie en sport. Door het grote voorwiel maakt u gemakkelijk snelheid.

Duur: maximaal 4 uur, steproute op maat

€ 16,50pp

 

De Piramide

Spraakmakend! Samenwerking is het codewoord. Welk team bouwt de hoogste constructie met bamboestokken en elastiek? In korte tijd ontstaat er een indrukwekkend bouwwerk. De Piramide: Iedere team bouwt kleine piramides. Door deze aan elkaar te knopen ontstaat een reuzenpiramide. De kunst is nu om deze enorme constructie samen van de grond te tillen. Is de basis sterk genoeg?

€ 12,50pp

 

Handboogschieten

Tijdens de instructie leert u hoe u een professionele handboog moet gebruiken. Iedereen kan het leren! Maar wie schiet als eerste in de roos?

€ 15,00pp

 

Paardentram

De Stalhouderij beschikt over Paardentrams geschikt voor 18 personen. De Paardentrams zijn voorzien van glasramen die opengezet kunnen worden en een muziekinstallatie.

Doordat wij ook winters rijden zijn de trams voorzien van verwarming.

Gasten met een rolstoel zijn geen probleem.

 

Huifkar

De Huifkarren hebben allemaal zeilen en doorzichtige heldere plastic ramen. Ook zijn ze voorzien van een muziekinstallatie en verwarming. Dus in de winter zit u lekker warm. Natuurlijk zorgen we voor een hapje en een drankje aan boord.

€ 9,00pp 

 

Uw wensen en voorkeuren spreken wij graag met u door in een persoonlijk gesprek.