Activiteiten

Restaurant Jan Steen | De ideale locatie voor uw bruiloften, partijen, borrels en lunches. En verschillende leuke ACTIVITEITEN!

 

Voor Jan Steen Tubbergen activiteiten naar beneden scrollen!

 

 

DE ACTIVITEITEN!

 

Jan Steen Heino:

 

Lelijke Eenden tour

Op zoek naar iets ludieks? Dan is deze Eenden tour iets voor u!

Een verrassende toertocht met 2CV’s, oftewel Lelijke Eenden.

Na de ontvangst en uitleg gaat u met z’n vieren op stap in uw eigen Lelijke Eend.

Met het roadbook op schoot rijdt u van checkpoint naar checkpoint. De verschillende navigatietechnieken zorgen voor de nodige hilariteit onderweg.

Een mooie route over kronkelende landweggetjes door de bossen en het rivierenlandschap van het Overijsselse Vechtdal. En bij mooi weer gaat het dak er af! Na iedere etappe verzamelen de eenden zich voor ludieke opdrachten met de auto’s (o.a. blind fileparkeren) en uiteraard een hapje en een drankje.

Joie de Vivre! Geniet van het leven!

Tour 2,5 uur (tijden in overleg aan te passen)

€ 52,50pp

Inclusief beker voor de winnaar

 

 

Solex tocht

Voor vertrek geven de instructeurs de benodigde uitleg zodat jullie op pad kunnen. Het verdere programma en de route is aan jullie zelf te bepalen. Maar je kunt ook gebruik maken van een van onze routes die we door de jaren heen met veel zorg hebben uitgezet en die je op de mooiste plekken brengen. De tocht is incl. WA-verzekering, pech-onderweg-service, brandstof en solexoutfit (leren jas + helm)

€ 35,00pp

 

 

Go Challenge

Er zal een huifkar klaar staan om u naar het Outdoor park Heino te brengen.

 

Challenge Run 

Ontvangst op het Go Challenge terrein.
U wordt ontvangen door de hoofdinstructeur die uitleg zal geven over de invulling van het programma en de activiteiten.
U heeft de mogelijkheid om uw kostbaarheden in bewaring te geven. 
Iedereen ontvangt een flesje water ter verfrissing gedurende de activiteiten.

De Challenge Run bestaat uit diverse actieve en sportieve outdoor activiteiten. Er wordt een roulatieprogramma opgesteld waarbij diverse activiteiten in tijdsblokken achter elkaar gedaan worden.
Zo komen o.a. het spectaculaire Hoogteparcours, Trapezesprong, Klimtoren, krat stapelen, Kanovaren, Bungee Run, Boogschieten, Bikesteppers en vlotvaren aan bod.
In teams van 6 personen dienen stempels te worden behaald. De deelnemers binnen de teams maken elkaar sterk, omdat bij de diverse onderdelen steeds andere vaardigheden worden gevraagd. Daardoor kan iedereen een bijdrage leveren. Aan het einde van de dag wordt het winnende team met een prijs beloond.

€ 30,00pp

 

 

Geocaching

Gewapend met GPS en een pukkel vol attributen gaat u in teams van ca. 5 personen op jacht naar de schat. Het coördinaat waar de schat verborgen ligt verkrijgt u door met de GPS en de attributen uitdagende opdrachten te doen.

Wat zou er in de cache (schatkistje) zitten?

€ 13,50pp

 

Kickbike tocht

Ontdek de omgeving van Jan Steen per step! Een Kickbike is dé step voor recreatie en sport. Door het grote voorwiel maakt u gemakkelijk snelheid.

Duur: maximaal 4 uur, steproute op maat

€ 16,50pp

 

 

De Piramide

Spraakmakend! Samenwerking is het codewoord. Welk team bouwt de hoogste constructie met bamboestokken en elastiek? In korte tijd ontstaat er een indrukwekkend bouwwerk. De Piramide: Iedere team bouwt kleine piramides. Door deze aan elkaar te knopen ontstaat een reuzenpiramide. De kunst is nu om deze enorme constructie samen van de grond te tillen. Is de basis sterk genoeg?

€ 12,50pp

 

Handboogschieten

Tijdens de instructie leert u hoe u een professionele handboog moet gebruiken. Iedereen kan het leren! Maar wie schiet als eerste in de roos?

€ 15,00pp

 

 

Paardentram

De Stalhouderij beschikt over Paardentrams geschikt voor 18 personen. De Paardentrams zijn voorzien van glasramen die opengezet kunnen worden en een muziekinstallatie.

Doordat wij ook winters rijden zijn de trams voorzien van verwarming.

Gasten met een rolstoel zijn geen probleem.

 

Huifkar

De Huifkarren hebben allemaal zeilen en doorzichtige heldere plastic ramen. Ook zijn ze voorzien van een muziekinstallatie en verwarming. Dus in de winter zit u lekker warm. Natuurlijk zorgen we voor een hapje en een drankje aan boord.

€ 9,00pp 

 

 

Jan Steen Tubbergen:

 

 

Bowlkloot

Bij ons kunt u ook kiezen voor een leuk middagje "Bowlkloten"! "Bowlkloten" is de ludieke combinatie van bowlen en het oeroude Twentse spel, klootschieten. U speelt hier met teams tegen elkaar en voert met een groep de meest bizarre activiteiten uit! Zo laten wij u als groep onder meer boomstammen zagen, spijkers wegslaan, een bal onder een koe door slaan en schieten met een handboog. Om de hele route te lopen, bent u ongeveer 1 uur onderweg. In dit uur zult u vele leuke activiteiten meemaken en is plezier altijd een vaste garantie!

€ 8,00pp

 

 

Boogschieten

Op onze locatie  kunt u er ook voor kiezen om als een echte Willem Tell met onze pijl-en-boog activiteiten mee te doen! Wie van jullie groep heeft de meeste concentratie en wordt de nieuwe wereldschutter?

€ 8,00pp

 

 

Huifkartocht

Wij kunnen u vele verschillende huifkar-tochtten aanbieden, die uiteraard allemaal op uw wensen zijn afgestemd! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het cowboy arrangement, met een werkelijke overval onderweg waarbij u als groep allerlei spellen moet gaan doen. Of is middeleeuws misschien meer uw stijl? Kies dan voor ons middeleeuws arrangement en geniet van heerlijke heksensoep onderweg! Uiteraard doen wij ook aan losse huifkar verhuur van 2 uur of meer. Zo kunt u genieten van een gezellige rondrit met gezelschap, door de prachtige natuurgetrouwe omgeving. U kunt er voor kiezen om de verwarming aan te zetten in de huifkarren en ook is er een standaard muziekinstallatie aan boord.

€ 9,00pp

 

 

Klootschieten

Nergens kunt u beter de oer-Hollandse sport van klootschieten beoefenen dan bij ons. Dit spel wordt gespeeld in 2 groepen, waarbij er een parcours moet worden afgelegd met een houten bal die met lood is gevuld (de kloten). De groep die het parcours aflegt met de minste worpen, kan zichzelf de winnaar noemen! Deze gezellige groepsactiviteit heeft plezier gegarandeerd!

€ 5,00pp

 

 

Steppen met grote wielen

Wilt u ook die goede oude tijd weer gaan herbeleven door net als vroeger weer te gaan steppen? Die mogelijkheid is aanwezig bij ons! U kunt namelijk verschillende steps huren die bij rustig steppen al 10km per uur gaan! Ook zijn er voor mensen slecht te been, verschillende mogelijkheden beschikbaar. Zo kunnen opa en oma ook gezellig mee doen met de groep! Wij verhuren namelijk ook E-Bikes en tandems. Met een arrangement kunt u er gemakkelijk een heel leuk dagje van maken!

€ 10,00pp

 

Wild West Spellen circuit

Met dit spellencircuit zal je een echte wilde westen ervaring beleven! Ga in groepjes aan de slag om de leukste cowboy activiteiten te uit te voeren! Tijdens dit circuit, krijgt u bijvoorbeeld te maken met verschillende activiteiten als boogschieten, spijker slaan, hoefijzers werpen, tomahawk gooien, noem maar op! Alle verschillende activiteiten staan garant voor een leuke middag vol gezelligheid!

€ 8,00pp

 

Smokkeltochten

Tony Trapetoni woont nu al meer dan 15 jaar in Nederland. Inmiddels staat hij bekend als maffiabaas en misdadiger. Helaas voor Tony is het volgens de wet verboden drugs te verhandelen en sterke drank te vervoeren. Toch zullen deze artikelen voor de maffia vervoert moeten worden! Dit is waar Tony uw hulp inschakelt. Hij deelt de aanwezige personen op in groepjes. Ieder groepje moet afzonderlijk van elkaar zo veel mogelijk van het witte poeder en de drank het land door smokkelen. Naast de opdrachten, moeten de smokkelaars ook proberen de douane en de politie te slim af te zijn. Wanneer ze worden aangehouden, moeten ze goed luisteren naar de douane en desnoods de smokkelwaren afgeven of een boete betalen. Nu is Tony gelukkig zo aardig geweest om het groepje geld mee te geven om een eventuele boete te betalen. Geef het echter niet allemaal uit, want misschien heeft u het later nog nodig! Naast de douane, kunt u nog vele andere vreemde figuren tegemoet komen. Deze figuren zullen u af en toe aanboden doen om te onderhandelen of misschien wel om te kopen. Alles heeft tenslotte een waarde! De groep die het meest poeder en drank voor Tony door het land weet te smokkelen, mag zichzelf een ware winnaar noemen en de beloning van Tony in ontvangst nemen. Bij terugkomst kunt u onder het genot van een drankje gezellig napraten en vertellen op welke manier u van de douane wist te ontsnappen. Wie weet valt u zo in de smaak bij Tony, dat u wordt uitgeroepen tot de toekomstige hulp van Mister Tony Trapetoni!

€ 15,00pp

 

Kraak de Code (Big Escape)

De leukste groepsspellen kunt u ook bij ons organiseren! Door het combineren van verschillende spellen zoals Master Mind, puzzelspellen, vraagspellen en goed-kijken spellen komt u als groepje tot een code. De groep die als eerste de code goed doorgeeft en dus alle spellen heeft gespeeld is de winnaar!

€ 12,50pp

 

Uw wensen en voorkeuren spreken wij graag met u door in een persoonlijk gesprek.